+358(0)443070050 ride@arcticsupweek.fi
Arctic SUP Week - Ruka SUP Weekend 2016

SUP RETKI

13.7.2021 TIISTAI – ARCTIC SUP WEEK

Rento SUP retki Klo 10.00 – 13.00

RENTO SUP RETKIHINTA: 20 €/henkilö + SUP välinevuokra 20 €/henkilö
Ilmoittautuminen soittamalla 0443070050 tai lähettämällä sähköpostia ride@arcticsupweek.fi.

Rento SUP retki kulkee kevyess virrassa Kiveskoskelta Käylään. Kiveskoski on  tasaisesti virtaava kapea vesiliittymä Alakitkan lähdepohjaisesta isosta vesistöstä. SUP retkellä nautimme upeista luontomaisemista ja reitti kulkee paikallisesti merkittävää vesiväylää kohti Käylää ja Kitkajokea.Autamme kuljettamaan SUP kalustoa lähtöpaikalle. Pakkaa tarvittaessa vaihtovaatteet kuivapussiin. Ota mukaan pientä suolaista ja tarpeeksi juotavaa. Suppailemme rennosti 2-3 tuntia. Käylässä ihastelemme Käylänkoskea rannalta käsin ja nautimme lounaan Leenan koskituvalla. Saa laittaa hametta ja solmiota retkelle, jos haluaa, ei pukupakkoa. Muista ottaa maksuväline mukaan, koska lounas ei kuulu retken hintaan.

Reitti sopii aikaisempaa SUP kokemusta omaavalle aloittelijalle loistavasti!

Arctic SUP Week järjestäjät pitävät oikeuden peruuttaa ja muuttaa reittiä keliolosuhteisiin ja turvallisuuteen vedoten.

15.7.2021 TORSTAI – ARCTIC SUP WEEK

Oulanka SUP retken Klo 14.00 – 19.00

OULANKA SUP RETKIHINTA: 65 €/henkilö + SUP välinevuokra 20 €/henkilö
Ilmoittautuminen soittamalla 0443070050 tai lähettämällä sähköpostia ride@arcticsupweek.fi.

Tapaamme Kiutakönkään putouksen alla, Mataraniemessä, Swim Run tapahtuman lähtöpaikalla (www.alamakiuinti.fi). Oulanka SUP retki on rento retki.  Suppailemme Oulankajoen Mataraniemestä Jäkälämutkaan, n 23 km,  ja tutkimme tätä upeaa jokimaisemaa. Mikäli olet osallistumassa Swim Run tapahtumaan lauantaina 17.7.2021 on tämä oiva mahdollisuus tutustua kisaympäristöön. Saat virtavinkit ja näet vähän eri kulmasta Oulankajoen kuin uidessa. Retken hintaan ei kuulu retkieväitä. Muista ottaa mukaan eväät ja tarpeeksi nestettä. Nautimme eväät laudalla rennosti joella kelluen tai mikäli haluatte, niin pysähdymme tulistelupaikalle joen varrella. Tavoitteena on viettää rento hetki Oulankajoella, upeissa Oulangan kansallispuiston maisemissa. Oulanka SUP retken kesto on n 5 tuntia.
Vaatetus: sääolosuhteisiin sopiva vaatetus. (keliennuste torstaille 15.7.2021 / ilmatieteenlaitos 8.7.2021: lämmintä +25-27oC, lounaistuuli 6-7 m/s, puuskat n 10 m/s, sade/ukkonen) Keliennuste tulee muuttumaan vielä viikon aikana.
Paluukuljetus Jäkäläniemestä kuuluu retken hintaan.

Maksun voi suorittaa paikan päällä kortilla/käteisellä, tai liikuntasetelisovellusten kautta (Smartum pay, ePassi, Edenred).

Retki sopii aikaisempaa SUP kokemusta omaavalle aloittelijalle loistavasti!

Arctic SUP Week järjestäjät pitävät oikeuden peruuttaa retken keliolosuhteisiin ja turvallisuuteen vedoten.