+358(0)443070050 ride@arcticsupweek.fi

Arctic Sup Week on Kuusamossa, Koillismaalla, koko kesän jatkuva SUP tapahtuma. Kesäviikkojen aikana tarjolla on useita erilaisia SUP aktiviteetteja, SUP seikkailuita, vesiturvallisuutta sekä mahdollisuus rentoon yhdessäoloon ja SUP henkiseen liikkumiseen. Arctic SUP Week huipentuu heinäkuun lopulla järjestettävään Oulanka SUP Maraton tapahtumaan!

Arctic SUP Week

ARCTIC SUP WEEK

SUP White Water – SUP Alkeiskurssi – SUP Turvallisuus – SUP Retki – SUP Ultimate & Chill

SUP Retki – Oulanka SUP Maraton – SUP Party

ARCTIC SUP WEEK TAPAHTUMAT

2022 SUP WHITE WATER – näpsäytä lisätietoja!

2022 SUP ALKEISKURSSI – näpsäytä lisätietoja!

2022 SUP TURVALLISUUS – näpsäytä lisätietoja!

2022 SUP RETKI – näpsäytä lisätietoja!

2022 SUP ULTIMATE – näpsäytä lisätietoja!

2022 SUP RETKI – näpsäytä lisätietoja!

2022 OULANKA SUP MARATON – näpsäytä lisätietoja!

2022 SUP PARTY – näpsäytä lisätietoja!

YLEISÖ

Yleisö on tervetullut seuraamaan kaikkia SUP-viikon tapahtumia. Paras tapa kokea tapahtuma on itse osallistumalla siihen! Teemme Metsähallituksen kanssa yhteistyötä monessa SUP kohteessa ja noudatamme tapahtumissa hyviä tapoja ja käytänteitä luonnossa liikkumisessa.  Järjestämme yhteiskuljetuksia mahdollisuuksien mukaan ja siten vältämme turhaa liikennettä  luontokohteissa.

Kuljetukset

Järjestämme kuljetuksia SUP viikkotapahtumiin. Tarkista ja varaa  kuljetukset SUP tapahtuman tiedoista. Toivomme sinun noudattavan ohjeita ja varovaisuutta sekä liikenteessä että luonnossa liikkuessa

vastuullisuus

Arctic SUP Week -tapahtuma järjestetään vastuullisesti ja haluamme huomioida yhteistyökumppanit, ympäristön ja ihmiset parhaalla mahdollisella tavalla. Arctic SUP Week tapahtumien koordinaattori Outdoor Passion Finlandilla on Green Activities- ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatit, jotka ohjaavat toimintaa ja tapahtumien järjestelyitä.

Yhteistyökumppanit

Tutustu Arctic SUP Week tapahtumien yhteistyökumppaneihin. Lisäämme tänne matkan varrella mukaan tulevia Arctic SUP Week tapahtumaa tukevia kumppaneita. Oulanka SUP Maraton järjestetään samana viikonloppuna  Swim Run tapahtuman kanssa ja tämä yhteistyö mahdollistaa Oulankajoen varteen upeat puitteet!

Hurry!

Oulanka SUP Maraton 25 km

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

ole yhteydessä Arctic SUP Week tiimiin.

Follow Me